Wij zijn INK MANIACS

De naam zegt het al... we zijn gek op ink! Wij zijn een unieke tattooshop in Zoetermeer die uitsluitend werkt met gast artiesten van over de hele wereld. We selecteren de artiesten op hun kunde, ervaring en portfolio. Zo zorgen wij ervoor dat we altijd een goede mix van kwaliteiten in huis hebben. Geen design is te gek!


Kris, de shop eigenaar, heeft een groot netwerk in de tattoo wereld. Hij selecteert de artiesten persoonlijk. Kris is ook de man die jou te woord staat bij de tattoo bespreking

tattooshop inkmaniacs

Fijne en gezellige shop

We hebben een gezellige shop midden in Zoetermeer. Je kunt hier in de omgeving gratis parkeren en er is altijd plek. We zijn ook makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. In de shop heten onze artiesten je welkom met een drankje. Daarna gaan we lekker aan de slag om jouw tattoo te realiseren. 

Top tent! Heb er m'n sleeve laten zetten, echt top artiesten. Kris, de eigenaar ook erg vriendelijk en verzorgd je goed! Kan het iedereen aanraden.

Willem

Onze werkwijze

Artiesten komen van over heel de wereld

Bij Ink Maniacs Zoetermeer boeken wij artiesten van over heel de wereld. Deze tattoo artiesten zijn ervaren allrounders en geen design is te gek. Dat is onze unieke formule en op die manier zorgen wij voor de tofste tattoo's. 

De tattoo afspraak

Nadat we alles helder hebben tijdens de tattoo bespreking via de telefoon of WhatsApp gaan we een afspraak inplannen. Je weet zo welke artiest jou gaat tatoeëren en wat het gaat kosten. 

Klaar om jouw design te bespreken?

We bespreken je design en kijken welke artiest hier het meest geschikt voor is. Boek hieronder een gratis tattoo bespreking.

ink maniacs earlybird boekingen

Altijd als eerste weten welke artiesten er komen?

In onze tattooshop in Zoetermeer ontvangen wij de grootste tattoo namen van over de hele wereld. Deze artiesten zijn maar een aantal dagen of weken in Nederland en daarom moet je er altijd snel bij zijn om te boeken. Wij bieden je de unieke kans om als eerste je boeking te doen!


Meld je hier aan voor onze EARLY BIRD lijst en ontvang een mail wanneer er nieuwe artiesten bij INK MANIACS komen tatoeëren. Je kunt dan meteen je plek claimen!