Wij zijn INK MANIACS

De naam zegt het al... we zijn gek op ink! Wij zijn een unieke tattooshop in Zoetermeer die uitsluitend werkt met gast artiesten van over de hele wereld. We selecteren de artiesten op hun kunde, ervaring en portfolio. Zo zorgen wij ervoor dat we altijd een goede mix van kwaliteiten in huis hebben. Geen design is te gek!


Kris, de shop eigenaar, heeft een groot netwerk in de tattoo wereld. Hij selecteert de artiesten persoonlijk. Kris is ook de man die jou te woord staat bij de tattoo bespreking

tattooshop inkmaniacs

Fijne en gezellige shop

We hebben een gezellige shop midden in Zoetermeer. Je kunt hier in de omgeving gratis parkeren en er is altijd plek. We zijn ook makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. In de shop heten onze artiesten je welkom met een drankje. Daarna gaan we lekker aan de slag om jouw tattoo te realiseren. 
Willem

Bij Ink Maniacs Zoetermeer boeken wij artiesten van over heel de wereld. Deze tattoo artiesten zijn ervaren allrounders en geen design is te gek. Dat is onze unieke formule en op die manier zorgen wij voor de tofste tattoo's. 

Nadat we alles helder hebben tijdens de tattoo bespreking via de telefoon of WhatsApp gaan we een afspraak inplannen. Je weet zo welke artiest jou gaat tatoeëren en wat het gaat kosten. 

ink maniacs earlybird boekingen

In onze tattooshop in Zoetermeer ontvangen wij de grootste tattoo namen van over de hele wereld. Deze artiesten zijn maar een aantal dagen of weken in Nederland en daarom moet je er altijd snel bij zijn om te boeken. Wij bieden je de unieke kans om als eerste je boeking te doen!


Meld je hier aan voor onze EARLY BIRD lijst en ontvang een mail wanneer er nieuwe artiesten bij INK MANIACS komen tatoeëren. Je kunt dan meteen je plek claimen!