Bekijk onze artiesten van wereldklasse

Laszlo David 11/9 - 18/9

Realisme in alle stylen is waar Laszlo David zich thuis voelt. Hij zet de meest uitgebreide en gedetailleerde design om tot strakke en realistische tattoos hier in Zoetermeer. Hij reist de hele wereld af en strijkt dus vanaf 11 September neer bij Ink Maniacs! 

Dejan 11/9 - 20/9

Realisme en donkere stijlen zijn wat hij het liefste doet. Dejan speelt met de schaduwen en zorgt voor een optimaal gebruik van het oppervlakte wat hij ter beschikking heeft. Subtiele kleuren en highlights verwerkt hij professioneel in zijn designs. 

Sergey Gasta 11/9 - 26/9

Sergey maakt van jouw design een waar tattoo kunstwerk. Realisme, surrealisme en kleuren komen bij hem perfect in de huid. Hij is een ware meester in zijn vak .

Strahinja Rogic 19/9 - 26/9

Realisme en donkere stijlen zijn wat hij het liefste doet. Rogic speelt met de schaduwen en zorgt voor een optimaal gebruik van het oppervlakte wat hij ter beschikking heeft. Subtiele kleuren en highlights verwerkt hij professioneel in zijn designs. 

Sinisa Savic Sica 26/9 - 6/10

Sica maakt van jouw design een waar tattoo kunstwerk. Realisme, surrealisme en kleuren komen bij hem perfect in de huid. Hij is een ware meester in zijn vak .

Vladan "Charlie" Petkovic 26/9 - 6/10

Realisme en donkere stijlen zijn wat hij het liefste doet. Charlie speelt met de schaduwen en zorgt voor een optimaal gebruik van het oppervlakte wat hij ter beschikking heeft. Subtiele kleuren en highlights verwerkt hij professioneel in zijn designs. 

ink maniacs earlybird boekingen

Altijd als eerste weten welke artiesten er komen?

In onze tattooshop in Zoetermeer ontvangen wij de grootste tattoo namen van over de hele wereld. Deze artiesten zijn maar een aantal dagen of weken in Nederland en daarom moet je er altijd snel bij zijn om te boeken. Wij bieden je de unieke kans om als eerste je boeking te doen! Zo mis je nooit een artiest!


Meld je hier aan voor onze EARLY BIRD lijst en ontvang een mail wanneer er nieuwe artiesten bij INK MANIACS komen tatoeëren. Je kunt dan meteen je plek claimen!

Klaar om jouw design te bespreken?

We bespreken je design en kijken welke artiest hier het meest geschikt voor is. Boek hieronder een gratis tattoo bespreking.